پاورپوینت طراحی وچیدمان فروشگاه

ساخت وبلاگ

بخشی از مطلب
 
 
1.        مفهوم مدیریت فروشگاهی چیست ؟
 
مدیریت فروشگاهی عبارت است از مدیریت میزان و فراوانی فعالیت هایی که در یک واحد فروشگاهی انجام می پذیرد .
 
2.       مدیریت فروشگاهی با چه شاخص هایی تعیین می گردد؟
 
اهداف بازار فروش ، تعیین چارچوب و برنامه هایی به منظور افزایش رضایتمندی و دستیابی به اهداف بازار و تنظیم برنامه های اساسی فروشگاه برای ایجاد مزیت های رقابتی .
 
3.      زمینه های اساسی در مدیریت فروشگاهی کدام است ؟
 
نحوه تامین کالا
 
نحوه انتخاب محل برای فروشگاه
 
نحوه مشتری یابی
 
نحوه ی شناسایی و ارزیابی رقبا
 
چگونگی قیمت گذاری
 
چگونگی تبلیغات و اطلاع رسانی
 
4.       اصول اساسی و ضروری بیست گانه  در  مدیریت فروشگاه و چیدمان فروش کدامند؟
 
برای شروع هر کاری باید به اصولی پایبند بود , به همین دلیل به برخی از اصول فروشگاه مداری و چیدمان فروش اشاره می شود .
 
سهولت تردد مشتری در فروشگاه .
 
امکان مشاهده نزدیک کالا .
 
امکان لمس برخی کالاها .
 
امکان تست برخی از کالاها.
 
امکان مقایسه کالاهای مشابه , قیمت های مشابه و کیفیت های متفاوت.
 
وجود تابلوهای راهنما در سطح فروشگاه .
 
راهرو اصلی به اندازه کافی وسیع باشد.
 
وجود افرادی جهت راهنمایی و مشاوره .
 
توجه به رنگ  و نور در تمامی فروشگاه .
 
توجه به موسیقی در فضای درونی و بیرونی فروشگاه .
 
 
 
5.      موارد مهم در زمینه ی توجه به سطح فروش در مدیریت فروشگاه و چیدمان فروش کدامند؟
 
قرار گرفتن واحد اطلاعات و فروشنده ی مرجع در محدوده ی درب ورودی
 
تعداد چرخ ها و سبدهای خرید باید بر اساس تعداد مشتریان در هر ساعت پیش بینی شود
 
رنگ بندی و رنگ آمیزی فضاهای داخلی فروشگاه ، زیبا و آرامش بخش باشد
 
نصب بارکد بر روی کلیه محصولات
 
نصب سنسورهای کنترلی به درب خروجی
 
امکان مشاهده ی نزدیک کالا
 
امکان لمس و بررسی کالا
 
تمیزی و سالم بودن اجناس از لحاظ بسته بندی
 
6.       اهمیت و جایگاه معماری فروشگاه را در رضایتمندی مشتریان و همچنین فروش بیشتر بیان نمائید ؟
 
توجه به فضای داخلی و نحوه ی تقسیم بندی پلان ها ، نقش مهمی را در ساختار معماری یک فروشگاه دارد . طراحی فضا با انعطاف پذیری بالا و تنوع پذیری از لحاظ چیدمان و آرایش سطوح می تواند کارکردهای مختلفی را ایجاد کند . در این حال مشتری احساس رضایت بیشتری از فضا خواهد داشت .
 
از طرف دیگر معماری داخلی فروشگاه از لحاظ معیارهای روانشناسی اهمیت بسیار زیادی دارد . میزان امنیت ، صمیمیت ، شور  و هیجان و آرامش موجود در یک فضا را می توان با راه کارهای مناسب تشدید یا تضعیف نمود . در بسیاری از ساختمان ها ، فضای تشکیل دهنده می تواند اثر دعوت کنندگی ( جذب ) داشته باشد یا بالعکس.
 
7.      جایگاه نورپردازی را در طراحی و معماری فروشگاه تشریح نمائید .
 
در تلاقی معماری و طراحی داخلی ، نورپردازی جایگاه ویژهای دارد که گستره ی وسیعی از نیازها را پوشش می دهد . این نور است که به مشتریان خوشامد می گوید و به آنها احساس آرامش می دهد ، گاهی نمودار تصاویر است ، گاهی مشخص کننده ی موقعیت ها ، گاهی هم حریم ها را از هم تفکیک کرده و اختلاف کاربری ها را مشخص می کند .
 
نور نقش مهمی را در زنده کردن فضا به عهده دارد . استفاده از نور مناسب و یکنواخت در فروشگاه خفگی محیط را از بین می برد ، البته استفاده از نور طبیعی بسیار مناسب تر است .
 
8.      انواع مختلف نورپردازی در یک فضا را تشریح نمائید.
 
1.        نورپردازی عمومی: این نورپردازی از طریق توزع متوازن نور طبیعی در کل فضا انجام می گیرد و فضا را در حد نیاز روشن می کند و سعی می شود از ایجاد گوشه های تاریک یا ورود نور خیره کننده جلوگیری شود . ( قابلیت بهره برداری )
 
2.       نورپردازی موضعی : معمولا از نورپردازی موضعی برای تامین نور جهت فعالیت های خاص مانند مطالعه ، صرف غذا و انجام کارهای ظریف مثل آبکاری طلا استفاده می شود ، این نور معمولا قابل تنظیم است . از ویژگی های نورپردازی موضعی این است که باعث تقسیم بندی فضا ، تنوع در روشنایی و افزایش جذابیت فضا می گردد . از این نورپردازی می توان در رستوران ها استفاده کرد ، به طوری که نور به طور موضعی بر روی میزها تنظم شود .
 
3.      نورپردازی متمرکز : از روشنایی متمرکز برای ایجاد یک نقطه کانونی در فضا استفاده میشود . استفاده از نورهای متمرکز می تواند ضمن ایجاد روشنی و تاریکی ، یکنواختی فضا را از بین ببرد. مانند نورپردازی یک تابلو یا مجسمه که در نمایشگاهها و نگارخانه ی میرک شاهد
آن هستیم .
 
نور عنصری است که با آن دیدن اشیاء ممکن می شود . نور می تواند ریتم خلاقانه ای به یک فضای داخلی ببخشد . بدون نور ، نه فرم را احساس می توان کرد ، نه رنگ را و نه بافت را . نورپردازی در یک فضای داخلی پیامدهای مهمی در بر دارد. چه بسا نورپردازی مناسب یک فضا آن فضا را خوشامد و چشم نواز کند . نورپردازی در کنار ابعاد زیباشناختی ، بعد عملکردی هم دارد . نور پردازی در کنار ابعاد زیبا شناختی ، بعد عملکردی هم دارد  . نور مناسب در طول شب در یک فضای داخلی می تواند حس محدود بودن یا ابهام و هراس را برطرف کند . نور مناسب یک اتاق حتی می تواند چهره ی آدمی را گرم و صمیمی کند . به کمک نورپردازی می توان یک فضای داخلی را به جزایر نورانی متنوعی تبدیل کرد . به عنوان مثال ، غذاخوری باید نور ملایم و گرمی داشته باشد یا بهترین نورها برای حمام ، منابع نوری کم ولتاژ هستند .
 
 
 
9.       اهمیت و جایگاه موضوع امنیت در اداره یک فروشگاه را تشریح نمائید .
 
لازمه پایداری و بقای هر فروشگاه امنیت آن است که باید مورد توجه مدیران و دست اندرکاران آنها قرار بگیرد ، تدابیر امنیتی در خصوص جلوگیری از سرقت ، خرابکاری و خارج شدن اطلاعات خصوصی شرکت الزامی است . همچنین انجام تدابیری در خصوص حوادثی مانند: آتش سوزی ، نوع و چگونگی چیدن وسایل سنگین که سقوط آنها باعث ایجاد حوادث می گردد برای هر فروشگاه لازم الاجرا ء می باشد ، که هر یک از اینها با کنترل مناسب ورود و خروج افراد ، نصب وسایل اطفاء حریق و دوربین های مدار بسته و بررسی دقیق موارد دیگر قابل کنترل می باشد.
 
10.     اصل ارگونومی در چیدمان فروشگاهی را تشریح نمائید .
 
ارگونومی به عنوان رشته ای از علوم که با به دست آوردن بهترین ارتباط میان مشتریان ، کارگران و محیط کاری شان ، مرتبط است تعریف میشود . ارگونومی با ارزیابی قابلیت ها و محدودیت های انسان( بیومکانیک و آنتروپومتری) ، استرس های کاری و محیطی ( فیزیولوژی کار و روانشناسی صنعتی) ، نیروهای استاتیک و دینامیک روی بدن انسان ( بیومکانیک ) ، احتیاط ( روانشناسی صنعتی ) ، خستگی ( فیزیولوژی کار و روانشناسی صنعتی ) ، آموزش و طراحی ایستگاه کاری و ابزارها ( آنتروپومتری و مهندسی ) ، سرو کار دارد . بنابراین ارگونومی از بسیاری از علوم و مهندسی تشکیل شده است .
 
ارگونومی فروش تلاش می کند تا با بازبینی سیستم های کاری ، آنها را در جهت کاهش استرس ها و موانع فروش تغییر دهد .
 
11.     موقعیت فرهنگی و اقتصادی فروشگاه شامل چه مواردی می گردد.
 
وضعیت فرهنگی ساکنین منطقه
 
شناسایی الگوی خرید و مصرف ساکنین منطقه
 
شناسایی رقبای تجاری ( عمده فروشی ، خرده فروشی ) و سایر فروشگاههای زنجیره ای منطقه
 
وضعیت اقتصادی و سطح درآمدی ساکنین منطقه
 
12.    ویژگیها و خصوصیات فروشگاههای زنجیره ای را در مقایسه با واحدهای توزیع سنتی بیان نمائید .
 
یک فروشگاه زنجیره ای که از شعب و فروشگاههای متعدد تشکیل می شود ، معمولا در تمام واحدهایش، کالاهای تجاری یکسانی را می فروشد .
 
خرید فروشگاه در حجم و مقیاس بالایی بوده ، لذا می تواند در مقایسه با خرده فروشی های کوچک ، کالاها رابا قیمت پایین تری به فروش رساند.
 
واحدهای زنجیره ای به واسطه ی حجم فروش بالایی که دارند ، با سهولت بیشتری می توانند از بانک ها و موسسات اعتباری تقاضای وام کنند.
 
حجم بالای خرد ، این واحدها را قادر می سازد که از موضع قدرت ، با تولیدکنندگان و عمده فروشان ، معامله کنند .
 
فروشگاههای زنجیره ای مانند برخی از کارخانجات بزرگ تولیدی دارای هزینه ی ثابت قابل توجهی هستند .
 
فروشگاههای زنجیره ای به سطح بالایی از نیروی متخصص نیازمندند .
 
 
 
13.   منظور از اصطلاح استراتژی فروشگاهی را بیان کنید .
 
اصطلاح استراتژی فروشگاهی عبارت است از میزان و فراوانی فعالیت هایی که در یک واحد فروشگاهی انجام می گیرد به طور مثال فروشگاهها می توانند قعالیت های خود را در خصوص استراتژی کالا ، استراتژی های انگیزشی و تشویقی ، استراتژی مالی، استراتژی موقعیت و مکان فروشگاه ، استراتژی ارتباطات مشتری و استراتژی مارک تجاری تنظیم نمایند .
 
استراتژی فروشگاهی با شاخص هایی همچون اهداف بازار فروشگاه ، تعیین چارچوب و برنامه هایی به منظور افزایش رضایتمندی  و دستیابی به اهداف بازار و تنظیم برنامه های اساسی فروشگاه بر روی ایجاد مزیت های رقابتی بادوام و با ثبات تعیین می گردد.
 
هدف بازار ، بخشی بندی بازار به سوی اهدافی است که در نتیجه آن برنامه های فروشگاه به سمت دستیابی و استفاده از منابع و شاخص های اساسی فروشگاه هدایت گردد.
 
14.    عوامل اقتصادی تاثیر گذار در رشد و توسعه فروشگاهها را تشریح نمائید .
 
عوامل اقتصادی را شاید بتوان مهم ترین عوامل اثر گذار در رشد و توسعه ی فروشگاههای زنجیره ای دانست . همان طور که قبلا در بیان علل شکل گیری فروشگاههای زنجیره ای گفته شد ، شرایط حاصل از انقلاب صنعتی و تحولات ایجاد شده در وضعیت تولید و همچنین درآمد سرانه ، از عوامل اصلی ایجاد این فروشگاه ها بود . تولید در حجم انبوه ، وجود شرایط رقابتی در بازار اقتصاد ، رشد فزاینده ی تعداد مراکز تولیدی صنعتی و خدماتی ، افزایش درآمد سرانه و تنوع طلبی ، بخشی از اثرات این تحولات ایجاد شده بود .
 
برخی دیگر از عوامل اقتصادی موثر ، عواملی هستند که سبب افزایش تقاضای کل برای کالاها و خدمات می شوند . این عوامل عبارتند از : رشد درآمد ملی و افزایش درآمد سرانه ، توزیع درآمد و سهم درآمدهای حقوق و دستمزد.
 
15.   تعیین دقیق اهداف چه تاثیری در رشد و توسعه فروشگاهها دارد.
 
ابتدا باید رسالت وجودی فروشگاه به روشنی بیان شود . این در حقیقت ، علت اصلی شکل گیری واحد زنجیره ای را مشخص می کند . به عنوان مثال ، برای یک واحد زنجیره ای  با مالکیت خصوصی ، احتمالا سودآوری ، هدف وجودی است . در جای دیگر ، ممکن است دولت برای هدایت ، برنامه ریزی و نظارت بهتر به امر توزیع ، به ایجاد فروشگاههای زنجیره ای مبادرت کند .
 
پس از آن باید اهداف بلند مدت و میان مدت واحد زنجیره ای تعیین شود .
 
16.    اهمیت اصل سودآوری را در فروشگاههای زنجیره ای تشریح نمائید.         مهم
 
نکته مهمی که باید مورد توجه قرار گیرد این است که اصل سودآوری، باید همواره مدنظر بنیانگذاران فروشگاههای زنجیره ای باشد ، چرا که این عامل ، معمولا مهم ترین انگیزه برای به جریان انداختن امور است و به مثابه خونی است که باید در پیکره ی تشکیلات واحدهای زنجیره ای جریان داشته باشد .
 
 
 
17.   اهمیت وضرورت دارا بودن تناسب و تشکیلات قابل انعطاف در فروشگاههای زنجیره ای چیست ؟
 
منظور این است که تشکیلات فروشگاه زنجیره ای ، براساس شرایط ونیازهای آن طراحی شود . این موضوع باید در سالهای اولیه ی تاسیس ، بیشتر مورد توجه قرار گیرد ، چرا که اگر در مراحل اولیه رشد ، طراحی تشکیلات واحد زنجیره ای به درستی انجام نپذیرد و یا ساختار آن بر مبنای الگوی سازمان های بزرگ طراحی شود ، علاوه بر اینکه باعث کندی در انجام امور میشود ، هزینه های اولیه را بسیار بالا می برد و فروشگاه احتمالا در همان سالهای اولیه دچار ورشکستگی خواهد شد .
 
سادگی نظام سازمانی ، حداقل سلسله مراتب عمودی ، و تقسیم بندی سازمان به حداکثر نهادهای مستقل اقتصادی( البته با ایجاد یک تعادل نسبی بین مدیریت متمرکز و مدیریت غیر متمرکز) ، اصول کلی سازماندهی در این فروشگاهها هستند . نکته قابل توجه دیگر این است که انجام تغییرات ، در بعد تشکیلاتی و نیروی انسانی ، همواره باید در جهت آماده سازی فروشگاه برای رویارویی با شرایط آینده باشد و نه تاثیرگذار در وضعیت حال . این امر به یک پشتوانه قوی ساختار شناسی و تجربه های حاصل از گذشته نیازمند است .
 
18.   ویژگیهای یک مدیر موفق را در اداره ی فروشگاه های زنجیره ای بیان کنید .
 
مدیریت واحد زنجیره ای باید علاوه بر آشنایی با علم و هنر مدیریت ، به علوم و فنون اقتصادی و بازرگانی تسلط داشته و از توان و تجربه ی لازم برای مدیریت یک شرکت اقتصادی برخوردار باشد.
 
دارای نگرش سیستمی بوده و در تجزیه و تحلیل رویدادهای اقتصادی توانا باشد
 
در محدوده وظایف و حیطه ی عملکردش دارای اختیارات لازم باشد
 
خلاق و کارآفرین بوده و از درجه ریسک پذیری بالایی برخوردار باشد
 
19.    پنج فرصت برای فروشگاهها جهت رسیدن به توسعه و ایجاد مزیت رقابتی با دوام کدامند ؟
 
وفاداری مشتری
 
موقعیت و مکان فروشگاه
 
ارتباط با تامین کنندگان کالا
 
پرسنل و کارکنان متعهد و موثر
 
کارکردهای اجرایی کم هزینه
 
20.    وفاداری مشتری به چه معناست ؟       مهم
 
وفاداری مشتری به مفهوم تعهد مشتریان برای خرید از یک فروشگاه است . در حقیقت مشتریان فروشگاهی را به فروشگاهی ترجیح می دهند . مشتری وفادار کسی است که با وجود شرایط بهتر و نزدیک تر برای خرید مکان و فروشگاه مورد نظر خود را انتخاب نماید .
 
21.    روشهایی که فروشگاهها می توانند مشتریان وفادار داشته باشند کدامند ؟     مهم
 
موقعیت و جایگاه مناسب فروشگاه
 
خدمات وسیع و گسترده به مشتری
 
ارتقاء پایگاه داده های فروشگاه
 
عرضه ی کالاهای منحصر به فرد و ویژه
 
22.   جهت برقراری ارتباط موثر با مشتریان در زمینه ی فروش در یک فروشگاه چه اقداماتی بایستی صورت پذیرد؟
 
به منظور اجرای سیاست ارتباطات مشتری در یک فروشگاه ، تلاش می شود مزیت های موجود در فروشگاه را با سایر رقبا مقایسه کرد و مشتریان را از این امر آگاه ساخت .
 
به عبارت دیگر فروشگاهها باید تغییرات مثبتی در احساس ، دیدگاه و نگرش مشتریان واقعی و بالقوه به وجود آورند و از این طریق است که می توانند مزیت های رقابتی به دست آورند .
 
23.  وظیفه ی برقراری ارتباطات توسط مدیران فروشگاه را تشریح و موارد آن را بیان نمائید.
 
پس از تامین کالا که برنامه ای بسیار مهم برای مدیران فروشگاه است ، اقدام بعدی مدیران فروشگاهها ، تدوین برنامه ها و تصمیمات اجرایی برای ارتباط با مشتریان به منظور جذب آنان به فروشگاهها و سایت های اینترنتی و ترغیب و تشویق آنها برای خرید کالاست .
 
تبلیغات
 
محرک ها و انگیزه های فروش
 
ارتباطات عمومی
 
فضای فروشگاه
 
نمایش و نحوه ی عرضه کالا
 
پرسنل و کارکنان فروش
 
24.   انواع روش های برقراری ارتباط با مشتریان را بین کنید
 
ارتباطات غیر شخصی با هزینه( تبلیغات ، فضای فروشگاه ، وب سایت ، محرک های فروش )
 
ارتباطات انسانی با هزینه ( پرسنل فروش ، ایمیل )
 
ارتباطات انسانی بی هزینه ( گفتگوهای رو در رو )
 
ارتباطات غیر شخصی کم هزینه ( ارتباط عمومی )
 


کلمات کلیدی مرتبط:
بخشی از مطلب , , ,1. مفهوم مدیریت فروشگاهی چیست ؟ , ,مدیریت فروشگاهی عبارت است از مدیریت میزان و فراوانی فعالیت هایی که در یک واحد فروشگاهی انجام می پذیرد . , ,2. مدیریت فروشگاهی با چه شاخص هایی تعیین می گردد؟ , ,اهداف بازار فروش ، تعیین چارچوب و برنامه هایی به منظور افزایش رضایتمندی و ,
مقالات مرتبط در این دسته
دانلود تحقیق بیان معماری داخلی,پاورپوینت
پاورپوینت بررسی اصول نور و نورپردازی در معماری و دکوراسیون داخلی
پاورپوینت بررسی طراحی و معماری اتاق خواب
دانلود تحقیق نورپردازی در معماری داخلی,پاورپوینت
پاورپوینت بررسی طراحی داخلی آشپزخانه، 25نمونه آشپزخانه با تم سفید
پاورپوینت طراحی داخلی مرکز بازی و خلاقیت ،مهد کودکNUBO ، در سیدنی
پاورپوینت بررسی طراحی داخلی آشپزخانه، 36نمونه آشپزخانه با تم سیاه
پاورپوینت بررسی اثرات معماری داخلی مسکونی بر آرامش روانی ساکنان
بررسی عوامل تاثیرگذار بر کیفیت فضای داخلی ،پاورپوینت
آرت دکو در دکوراسیون داخلی ، پاورپوینت
پاورپوینت بررسی سبک فولدینگ در معماری داخلی
پاورپوینت بررسی فروشگاه کمپر در مرکز میلان
پاورپوینت ،معماری داخلی ،طراحی داخلی
دانلود , بررسی تاثیر روانی رنگ و رنگ کاری بر دکوراسیون داخلی-پاورپوینت
دانلود , طراحی و دکوراسیون داخلی-پاورپوینت
دانلود , بررسی و تحلیل ,اتاق خواب-پاورپوینت
دانلود , طراحی دکوراسیون اتاق کار-پاورپوینت
دانلود , طراحی دکوراسیون, نشیمن و پذیرایی-پاورپوینت
پاورپوینت بررسی تاثیر رنگ در معماری داخلی
دانلود در دوره های آموزشی طراحی داخلی چه چیزهایی باید بیاموزیم,پاورپوینت
آتش سوزی وطراحی ساختمانها...
ما را در سایت آتش سوزی وطراحی ساختمانها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : cnbpsafa2a بازدید : 218 تاريخ : شنبه 3 تير 1396 ساعت: 7:34