پاورپوینت بررسی استانداردها و ضوابط طراحی مرکز مدیریت بحران

ساخت وبلاگ

پاورپوینت بررسی استانداردها و ضوابط طراحی مرکز مدیریت بحران
 
فهرست مطالب
مقدمه
ضوابط طراحی
چگونگی استقرار ساختمان (ارتباط با زمین) 
جهت ساختمان
فرم کالبدی
چیدمان (ارتباط فضاهای مختلف)
ویژگی فضاها
الف: فضاهای باز (شکل ، تناسبات و محل استقرار حیاط‌ها) 
ب: فضاهای نیمه باز (شکل و محل قرارگیری)
شکل بام
ویژگی بازشوها
سایبان
کاربرد مصالح در جداره‌ها 
شرایط انتخاب مصالح و نگهداری ساختمان در اقلیم گرم و خشک
تهویه‌ی مورد نیاز
پوشش گیاهی
نتیجه‌گیری
منابع
 


بخشی از مطلب
مراکز مدیریت بحران مهمترین پایگاه امداد رسانی و تصمیم گیری در امور مختلف مرتبط با حوادث طبیعی و انسان ساز به منظور جلوگیری از کاهش اثرات، وقوع حوادث و خدمات رسانی در امر مدیریت بحران در طول سال در هر منطقه از کشور می¬باشند و بعنوان محل استقرار مدیران، تجهیزات، عوامل مدیریتی و عوامل امدادی از جمله پلیس راه، هلال احمر، اورژانس و پایگاه هواشناسی، آتش نشانی و همچنین مرکز مدیریت امداد و نجات،  ایفای نقش می¬نمایند و به عنوان مراکز پایش، مانیتورینگ، نظارت و تصویری، غیر تصویری و مراکز عملیات کنترل و مدیریت نیز بکارگرفته می¬شوند. بدین ترتیب مراکز مدیریت بحران مراکز کلیدی در شبکه شهرها و روستاهای کشور و راههای بین شهری محسوب می¬شوند. فرم کلی کالبدی ساختمان این مراکز از جهات بسیار زیادی با سایر ساختمانها و تاسیسات متداول عمرانی و ساختمانی دولتی مشابهند ولی عملکرد آنها کاملاً متفاوتند و اساساً شامل عملکردهای فضایی متنوع مانند اداری، اقامتی، امدادی، محل استقرار تجهیزات، مراکز مانیتورینگ، مراکز نظارتی و اطاقهای مجهز به سامانه های صدا و سیما می باشند. به دلیل نبود مدارک مدون برای طراحی مراکز مدیریت بحران، نه تنها در کشور بلکه در دنیا، معمولاً مهندسان طراح ناگزیر به استفاده از آیین نامه های ساختمانی غیر مرتبط داخلی یا کشورهای مختلف بوده اند.
وضع موجود مراکز فعلی مدیریت بحران در ایران به عنوان مراکزی که نقش کلیدی در تصمیم گیری و رفع بحران را ایفا می نمایند از لحاظ کالبدی، عملکردی، زیبایی و توجهات بومی و اقلیمی نامناسب است. سیمای عمومی این مراکز در ایران، غالباً وضع ناهنجاری دارد. همچنین نداشتن حداقل فضاهای استاندارد، مطلوب و متناسب با عملکردهای مختلف یک مرکز استاندارد مدیریت بحران و ناسازگاری ساختمان این مراکز با شرایط اقلیمی و عدم توجه به عوامل زیست محیطی در مراکز موجود، کاملاً مشهود است که همه این موارد هم از نظر «کالبدی – فضایی» ایجاد مسئله کرده و هم به لحاظ کارکردی مشکل آفریده است. از جمله مواردی که برای ضرورت این امر می توان برشمرد عبارت اند از:
•    فقدان حداقل فضاهای استاندارد برای عملکردهای مختلف
•    ناسازگاری میان فضا و فعالیت و ضعف کارکرد
•    عدم رعایت اصول پایداری و زیست محیطی
•    ناسازگاری میان ساختمان با اقلیم
•    فقدان ارزش های فضایی مرکز مدیریت بحران از نظر بصری
و....


کلمات کلیدی مرتبط:
پاورپوینت بررسی استانداردها ,ضوابط طراحی مرکز مدیریت بحران ,ضوابط طراحی ,چگونگی استقرار ساختمان ,ارتباط با زمین) ,جهت ساختمان ,فرم کالبدی ,چیدمان (ارتباط فضاهای مختلف) ,ویژگی فضاها ,الف: فضاهای باز (شکل ، تناسبات و محل استقرار حیاط‌ها) ,ب: فضاهای نیمه باز (شکل و محل قرارگیری) ,شکل بام ,ویژگی باز,
آتش سوزی وطراحی ساختمانها...
ما را در سایت آتش سوزی وطراحی ساختمانها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : cnbpsafa2a بازدید : 189 تاريخ : شنبه 3 تير 1396 ساعت: 23:56